tiistai 19. toukokuuta 2015

Veni Vidi Viinin rinnalle Divine Wine blogi englanniksi

Kirsikankukat keväisessä Kööpenhaminassa.
Jatkuva hyppelyni Suomen ja Tanskan välillä tuotti tarpeen ryhtyä ilmaisemaan viini-intoilua myös englanniksi, jotta hekin jotka eivät puhu tätä sijamuodoissa taipuvaa kieltämme voisivat päästä osallisiksi. Englannin kielinen viiniblogini Divine Wine koki näin ollen syntymänsä. Koska me suomalaiset olemme loistavia englannin osaajia, sisarblogista on varmasti iloa suomalaisillekin viinibloginautiskelijoille!

Divine Winessa tapahtuu osittain samoja asioita kuin täällä Veni Vidi Viinissä, mutta myöskin muita jännittäviä juttuja. Painotus on sikäli kansainvälisempi, että Alkon valikoima on unohdettu, ainakin toistaiseksi. Arvioidut viinit ovat saatavilla ennen kaikkea verkkokaupoista, joita linkittelen arvioihin. Myös viinibaarisuosituksia mm. Kööpenhaminaan tulee Divine Wineen jatkossa enemmän kuin tänne Veni Vidi Viiniin. Tervetuloa siis katsastamaan lisää viiniherkkuja ja viinimatkailuvinkkejä Divine Winen puolelle!

Veni Vidi Viinissä jatkan viinikirjoittamista suomalaisesta näkökulmasta: pyrin nappaamaan arvioitavia viinejä myös Alkon listoilta ja kirjoittamaan muutoinkin viini-ilmiöistä kotimainen lukija huomioon ottaen. Heti tältä istumalta voinkin linkittää tähän selkeän oppaan viinien ostamiseen verkkokaupoista EU:n alueella., jonka Vinetti.fi on ystävällisesti koonnut.

Molemmista blogeista pysyt jyvällä seuraamalla niitä esimerkiksi Twitterissä: @venividiviini ja @divinewineblog. Twiittailen uuden blogipostin aihepiirin aina tuoreeltaan. Olen nyt lisännyt seuraa-painikkeita kumpaankin blogiin, jotta seuraaminen on helpompaa Twitterissä ja muissa palveluissa. 

Nauttikaamme siis vastaisuudessa hienoista punaviineistä kahden blogin voimalla. Hienoa orastavaa kesää ja mitä parhainta viiniä kaikille. Santé! Skål! Kippis! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti