tiistai 27. lokakuuta 2015

Jouluviinit! Kotiblogit -lehti ja Veni Vidi Viini

Jouluviinit, Kotiblogit, Veni Vidi Viini, viiniblogi, joulunumero, viinisuositukset jouluksi, joulun viinit
Kotiblogit julkaisee tänään Veni Vidi Viinin jouluviinisuositukset.

Varhainen lintu saa madon: Kotiblogit -lehti julkaisee tänään Veni Vidi Viinin jouluviinisuositukset! Jos siis haluat tietää jo nyt Veni Vidi Viinin joulun herkullisimmat viinit, käy nappaamaassa tänään ilmestynyt, uunituore Kotiblogit -lehti.

Näissä jouluviinivalinnoissa olen huomioinut niin kalat, kinkun kuin poronkin, sekä suomalaisen joulukeittiön erityispiirteet. Olen valinnut Alkon valikoimasta juhlavat ja silti kohtuuhintaiset viinihelmet, jotka tulevat osittain hiukan tuntemattomammista viinimaailman kolkista ja voisivat siksi jäädä viininystävän tutkan katvealueelle.

Jos haluat varmistua, että viinivarastostasi löytyvät jouluna mitä herkullisimmat viinit, kannattaa laukata Alkoon jo nyt. Paristakin suositusviinistä on nyt myynnissä sekä uudempaa että vanhempaa vuosikertaa. Ja ne parhaat vuosikerrat ovat näistä viineistä mielestäni ne vanhemmat, jotka saattavat pian lopahtaa. 

Leidi lupaa ottaa jouluviinit työn alle blogipostauksissa lähitulevaisuudessa, marraskuun mittaan. 


Nyt matkaamme vielä kuitenkin kotvan Friulissa, koska meillähän on kesken kyläily Stroppolatinien putiikkiviinitilalla! Seuraavassa postauksessa maistelemme kellarissa Federico Stroppolatinin humoristisessa ja informatiivisessa seurassa. Tervetuloa mukaan selvittämään Friulin viinien ja paikallisten rypälelajikkeiden salat lähikontaktissa 100% lajikeviinien kanssa.


2 kommenttia:

  1. Kiitos lehden viinivinkeistä, laitan ehdottomasti korvan taa!

    VastaaPoista
  2. Hienoa! On mukavaa, että vinkkini löytävät tiensä viininystävien joulupöytään.

    VastaaPoista